Herman Dieterman, Steenhuis Sloopwerken

“P.B. Software & Internet heeft de afgelopen jaren diverse projecten voor ons uitgevoerd. Ik ken Peter persoonlijk al jaren uit de privé sfeer en kwam zodoende zakelijk bij zijn bedrijf terecht.

Hij heeft voor ons een op maat planningsprogramma geprogrammeerd welke een input en een output heeft op onze bestaande boekhoudsoftware.

Dit traject is stapsgewijs doorgevoerd waarbij Peter altijd de wensen van de klant vooropstelt, door een klantgerichte en meedenkende opstelling is het eindresultaat zoals gewenst. De investering heeft zich ruimschoots uitbetaald, doordat er nu efficiënter en minder arbeidsintensief gewerkt kan worden.

Ook heeft Peter onze websites opnieuw geprogrammeerd. Met een frisse outlook en een functie waarbij wij zelf de websites kunnen beheren op een eenvoudige wijze, kunnen de websites weer een tijdje voorruit.

P.B. Software & Internet kenmerkt zich door een flexibele klantgerichte werkwijze en staat voor kwaliteit. Ten slotte is bij Peter “Een man een man, een woord een woord” iets wat in het huidige bedrijfsleven geen automatisme is en zeker niet in de ICT branche. ”