PB Software & apps

Mijn naam is Peter Boer en ik heb in 2005 mijn bedrijf PB Software opgericht. Sinds 1993 ben ik professioneel actief als (senior)programmeur & softwarearchitect en heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring en meer dan 60.000 programmeeruren achter mijn naam. Met deze schat aan kennis en ervaring wil ik graag de kleinere MKB bedrijven helpen met passende software & apps voor een betaalbare prijs. In overleg en in samenwerking met de opdrachtgever komen we altijd tot de beste oplossing.

De afgelopen 16 jaar heb ik voornamelijk bedrijven geholpen, die hun personeelsleden hoofdzakelijk op locatie bij de klant aan het werk hebben, zoals stukadoorsbedrijven, montagebedrijven, installatiebedrijven, schildersbedrijven, enz…

Vanaf kantoor wil men deze personeelsleden informeren en op de hoogte gehouden worden van de voortgang van het werk. Met slimme online software en apps kan op effectieve en effici├źnte wijze de juiste info worden uitgewisseld.  Ook zijn er minder foutkansen en het werkplezier neemt toe omdat geen dubbelwerk of overbodige rompslomp hoeft te worden uitgevoerd.

Dit alles heeft als resultaat dat enorme besparingen worden gehaald in tijd en geld en dat de investering snel wordt terugverdiend.

Ook ge├»nteresseerd? Neem dan contact op via het contactformulier of bel 050 – 579 82 02 / 06 – 156 48 147.

Ik kom graag vrijblijvend met u in gesprek.

Peter Boer